Even voorstellen: Installatiebedrijf Hiemstra.

 

Installatiebedrijf Hiemstra BV is een bedrijf wat al ongeveer 75 jaar gevestigd is geweest aan de Dijksterbuorren in Menaldum, de doorgaande weg vanaf Dronrijp naar Berlikum.

 

De huidige eigenaar van het bedrijf  is Theo Hiemstra,  geboren en getogen in Menaam. Hij nam het bedrijf in 1988 over van zijn vader Piet Hiemstra, die op zijn beurt het bedrijf rond 1957 had overgenomen van Willem van der Veer. Destijds was nog niet echt sprake van een installatiebedrijf, het betrof meer een smederij.

 

Door de jaren heen groeide het bedrijf en werd het noodzakelijk om uit te breiden. Daarom werd in 1988 een boerderij aangeschaft op de Rypsterdyk. In het voorstuk kwam Hiemstra sr. te wonen, het achterhuis werd gebruik voor opslag van materialen. Het bedrijf kon weer even vooruit.

 

De tijden veranderden. De economie vierde hoogtij en het bedrijf profiteerde daarvan. Het personeelsbestand groeide. In tijden van grote drukte wordt personeel ingeleend van uitzendbureaus´s en van collega´s.

De werkzaamheden die uitgevoerd worden voor particulieren, bouwbedrijven en onroerend goed eigenaren omvatten een breed pakket van diensten. Zo worden werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van elektro-, gas-, water-, sanitair-, cv-, ventilatie-, brandmeld- en rioleringsinstallaties. Tevens behoren dakwerkzaamheden, zinkwerk, warmteterugwinning en zonne-energie tot het standaardpakket.

 

De laatste jaren heeft Installatiebedrijf Hiemstra zijn werkzaamheden uitgebreid met het leveren en installeren van pelletkachels en. Meer informatie hierover vindt u op onze website www.pelletkachelverkoop.nl

 

 

De nieuwbouw werd gerealiseerd van ons bedrijf werd gerealiseerd in 2004.

Het volledig nieuwe pand is voorzien van een werkplaats, magazijn, showroom en kantoren. In 2012 is het installatiebedrijf begonnen met het leveren en plaatsen van pelletkachels.

 

Sinds 1 juli 2019 houdt installatiebedrijf Hiemstra zich alleen nog bezig met het leveren en installeren van pelletkachels, . Voor ons volledige assortiment kijkt u ook bij www.pelletkachelverkoop.nl