Even voorstellen: Installatiebedrijf Hiemstra.

 

Installatiebedrijf Hiemstra is een bedrijf wat al ongeveer 75 jaar gevestigd is geweest aan de Dijksterbuorren in Menaldum, de doorgaande weg vanaf Dronrijp naar Berlikum.

 

De huidige eigenaar van het bedrijf  is Theo Hiemstra,  geboren en getogen in Menaam. Na jarenlang samen te hebben gewerkt nam hij het bedrijf in 1988 over van zijn vader Piet Hiemstra, die op zijn beurt het bedrijf rond 1957 had overgenomen van Willem van der Veer. Destijds was nog niet echt sprake van een installatiebedrijf, het betrof meer een smederij.

 

Door de jaren heen groeide het bedrijf en werd het noodzakelijk om uit te breiden. Daarom werd in 1988 een boerderij aangeschaft op de Rypsterdyk. In het voorstuk kwam Hiemstra sr. te wonen, het achterhuis werd gebruik voor opslag van materialen. Het bedrijf kon weer even vooruit.

 

De tijden veranderden. De economie vierde hoogtij en het bedrijf profiteerde daarvan. Het personeelsbestand groeide. In tijden van grote drukte werd en wordt nog steeds personeel ingeleend van uitzendbureaus´s maar ook ZZP-ers werken nog steeds regelmatig voor ons.

 

De nieuwbouw van ons bedrijf werd gerealiseerd in 2004. Het volledig nieuwe pand is voorzien van een werkplaats, magazijn, showroom en kantoren. De laatste 10 jaren heeft Installatiebedrijf Hiemstra zich gespecialiseerd in het leveren en installeren van pelletkachels en pelletketels. Meer informatie hierover vindt u op onze website www.pelletkachelverkoop.nl

 

Sinds 1 juli 2019 houdt installatiebedrijf Hiemstra zich alleen nog duurzaam bezig met het leveren en installeren van pelletkachels,  pelletketels, warmtepompen en airco's . Voor ons volledige assortiment kunt u ook even kijken bij www.pelletkachelverkoop.nl