Infrafrood panelen  zijn erg geschikt voor het verwarmen van een badkamer zeker in combinatie met een pelletkachel in de kamer. De  overtollige energieopbrengst van PV-panelen kunt u gebruiken als energievoorziening van uw infrarood panelen.

 

 

Waarom kiezen voor infraroodverwarming?

Wat zijn infra rood panelen?

Gezond – Kostenbesparend - Groen

Infraroodverwarming brengt de zon in huis. Het is in de eerste plaats een gezonde verwarming. De medische wereld staat achter de technologie wegens de therapeutische en helende werking. Met infraroodverwarming bespaart u tot 50% op verwarming en geniet u dagelijks van een comfortabele warmte.
Infraroodstralen verwarmen niet de lucht, maar alle materialen die zich in het lokaal bevinden: muren, plafond, vloer, meubelen en personen. Warme muren, plafond en vloer zorgen voor een perfect thermisch comfort dat niet kan worden bereikt met klassieke convectiewarmte. De temperatuur van de lucht is niet belangrijk voor het thermisch comfort, de luchtverversing en de relatieve luchtvochtigheid zijn dat wel. Infraroodverwarming is ook in dit opzicht de ideale verwarming daar de infraroodstraling geen effect heeft op de lucht en het water.
Naast de gigantische medische voordelen van dit type verwarming zal u ook geen last hebben van stof en van onderhoud.